Kedali.se

Om oss Shenzhen Kedali Industry Co., Ltd

Kedali grundades 1996 och noterades på SME Board of Shenzhen Stock Exchange i mars 2017 (aktiekod: 002850) med ett registrerat kapital på 210 miljoner yuan. Det är ett FoU- och tillverkningsföretag för precisionsstrukturella delar av litiumbatterier och fordonskonstruktionsdelar. Dess huvudprodukter faller inom kategorierna precisionslitiumbatterikonstruktionsdelar och fordonskonstruktionsdelar, som används allmänt i många industrier som bilar och nya energifordon, bärbara kommunikations- och elektronikprodukter, elverktyg och energilagringskraftverk

Kedali strävar efter att positionera sig på high-end-marknaden och implementera nyckelkontostrategin (KAS) inom viktiga områden. Med sin avancerade teknologi, högkvalitativa produktionskapacitet, effektiva FoU- och försörjningssystem och överlägsen produktkvalitet har företaget lockat många högkvalitativa och kvalitetsbatterikunder hemma och utomlands. Företaget har etablerat långsiktiga och stabila strategiska partnerskap med ledande inhemska tillverkare som CATL, BYD, CALB, EVE Energy, SUNWODA, Lishen och välkända kunder utomlands som Panasonic, LG, Northvolt, Faurecia, etc.

Kedali har sitt huvudkontor i Longhua District, Shenzhen, och har successivt etablerat dotterbolag i Shanghai, Xi’an, Huizhou, Jiangsu, Dalian, Fujian och Tyskland. Hemma har företaget etablerat tillverkningsbaser i viktiga litiumbatteriindustriregioner som östra Kina, södra Kina, norra Kina, nordöstra Kina och nordvästra Kina. Utomlands kommer företaget att etablera stödjande produktionsbaser nära sina kunders produktionsbaser i Tyskland, Sverige etc., som effektivt kan samarbeta med omgivande kunder för att ge kunderna bättre service och stabilisera samarbetet med sina leverantörer av leverantörer. Kedalis huvudprodukter har alla oberoende immateriella rättigheter, och företaget har bemästrat ett antal kärnteknologier, inklusive explosionssäker säkerhet, anti-läckageskydd, ultralång dragning, strömavbrottsskydd, automatisk montering och intelligenta trycktestningstekniker. I slutet av 2019 hade Kedali och dess dotterbolag 159 patent och 19 uppfinningspatent, inklusive 2 japanska patent, 2 koreanska patent, 2 taiwanesiska patent, 1 amerikanskt patent, 140 bruksmodellpatent och 3 upphovsrätter för datorprogramvara.

Efter mer än 20 års utveckling har Kedali utmärkta tekniska FoU-kapaciteter i precisionsstrukturdelar för litiumbatterier som används i nya energifordon, har etablerat en stor skala av produktion och försäljning och har haft en ledande position på marknaden. Eftersom nya energifordon för närvarande befinner sig i den ökande farten av branschens långsiktiga boom, gynnar de precisionsstrukturella delarna av litiumbatterier som används i branschen och erbjuder därmed breda marknadsutsikter.